Menu
Ontzorgen Onafhankelijk Laagste energie aanbieding Direct hulp? Bel 035 - 711 13 71
 

Bekijk hoeveel jij jaarlijks kunt besparen!

Vergelijk eenvoudig alle aanbieders in Nederland voor jouw beste deal

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren (8.00 - 20:00 uur). Telefoon 020-5317673.

De FAQ meest gestelde vragen hebben betrekking op ‘doe ’t zelf’ van EnergyWakeUp. Voor volledig ontzorgen bel je met telefoon 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

De energiemarkt is een complexe markt met vele aanbieders met verschillende producten en prijzen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden.

Bij een enkele meter betaal je elektriciteit tegen een normaal tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt, wordt jouw elektriciteitsgebruik gemeten met een piek- en een daltarief. Het daltarief ('s avonds en 's nachts) is lager waardoor je 's avonds minder voor je elektriciteit betaalt dan overdag, wanneer het piektarief geldt. Wanneer je 's nachts veel meer energie verbruikt dan overdag, kun je met een dubbele meter besparen op jouw energiekosten. Wanneer je meer vragen hebt over dal- en piektarieven van een leverancier, adviseren wij je met de desbetreffende leverancier contact op te nemen.