Menu
Ontzorgen Onafhankelijk Laagste energie aanbieding Direct hulp? Bel 035 - 711 13 71
 

Bekijk hoeveel jij jaarlijks kunt besparen!

Vergelijk eenvoudig alle aanbieders in Nederland voor jouw beste deal

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren (8.00 - 20:00 uur). Telefoon 020-5317673.

De FAQ meest gestelde vragen hebben betrekking op ‘doe ’t zelf’ van EnergyWakeUp. Voor volledig ontzorgen bel je met telefoon 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

De energiemarkt is een complexe markt met vele aanbieders met verschillende producten en prijzen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden.

Bij een energieveiling bieden verschillende energieleveranciers een bepaald tarief aan voor een groep consumenten die zich hebben ingeschreven bij de desbetreffende veiling. De leverancier die de beste aanbieding heeft in vergelijking met de andere leverancier die aangesloten zitten bij de veiling wint. De ingeschreven consument wordt dan een bepaald tarief aangeboden. Echter is gebleken is dat de aanbiedingen die uit een veiling voortkomen nooit voordeliger zijn dan de aanbiedingen uit de vergelijker van EnergyWakeUp.