Menu
Ontzorgen Onafhankelijk Laagste energie aanbieding Direct hulp? Bel 035 - 711 13 71
 

Bekijk hoeveel jij jaarlijks kunt besparen!

Vergelijk eenvoudig alle aanbieders in Nederland voor jouw beste deal

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren (8.00 - 20:00 uur). Telefoon 020-5317673.

De FAQ meest gestelde vragen hebben betrekking op ‘doe ’t zelf’ van EnergyWakeUp. Voor volledig ontzorgen bel je met telefoon 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

De energiemarkt is een complexe markt met vele aanbieders met verschillende producten en prijzen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden.

Veel energieleveranciers maken tegenwoordig gebruik van een welkomstpremie c.q. cashback. De welkomstpremie is een vooraf bepaald bedrag dat vaak na afloop van een jaar wordt uitbetaald door een energieleverancier. In sommige gevallen wordt deze na 3 maanden uitgekeerd. Deze premie wordt doorberekend in het contract. Dit wordt gebruikt als handigheid om sterker uit de vergelijking te komen. Een korting van bijvoorbeeld €380 is al van het totaalbedrag afgetrokken, hierdoor wordt het maandbedrag het 1e jaar €31.67 hoger dan staat vermeldt in de vergelijking (€380/12 maanden=€31.67). De welkomstpremie vervalt indien het contract vroegtijdig beëindigd wordt. Tevens wordt de welkomstpremie of korting niet in het voorschot verrekend.