Menu
Ontzorgen Onafhankelijk Laagste energie aanbieding Direct hulp? Bel 035 - 711 13 71
 

Bekijk hoeveel jij jaarlijks kunt besparen!

Vergelijk eenvoudig alle aanbieders in Nederland voor jouw beste deal

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren (8.00 - 20:00 uur). Telefoon 020-5317673.

De FAQ meest gestelde vragen hebben betrekking op ‘doe ’t zelf’ van EnergyWakeUp. Voor volledig ontzorgen bel je met telefoon 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

De energiemarkt is een complexe markt met vele aanbieders met verschillende producten en prijzen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden.

Dit kan bij elke energieleverancier verschillen, echter, er bestaat een maximum aan de opzegvergoedingen (boetebedragen) die energieleveranciers in rekening mogen brengen bij een vroegtijdige beëindiging van een contract. Dit geldt alleen voor consumenten.  De geldende opzegvergoedingen dient de leverancier in de overeenkomst op te nemen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je de welkomstpremie of korting gaat verspelen. De maximale bedragen die een energieleverancier per product (gas of elektriciteit) in rekening mag brengen zijn als volgt:

  • € 50, per product voor een contract met een resterende looptijd van minder dan 1,5 jaar;
  • € 75,- per product voor een contract met een resterende looptijd van tussen de 1,5 en 2 jaar;
  • € 100,- per product voor een contract met een resterende looptijd van tussen de 2 en 2,5 jaar;
  • € 125,- per product met resterende looptijd van meer dan 2,5 jaar.