Ontzorgen Onafhankelijk Laagste energie aanbieding Direct hulp? Bel 035 - 711 13 71
 

Bekijk hoeveel jij jaarlijks kunt besparen!

Vergelijk eenvoudig alle aanbieders in Nederland voor jouw beste deal

Met 10.000 extra zonnepanelen op het dak van SnowWorld Zoetermeer wordt het grootste zonnestroomproject ter wereld op de daken van een skihal gerealiseerd.

Theo Bovens, Commissaris van de Koning en Gouverneur van Limburg (rechts op foto), en Koos Hendriks, oprichter van SnowWorld, plaatsten symbolisch het eerste van 10.000 zonnepanelen op het dak van SnowWorld in Landgraaf. Op het dak van SnowWorld Zoetermeer liggen al ruim 3.000 zonnepanelen. Wanneer aan het eind van het jaar alle ruim 13.000 panelen aangesloten zijn, zal het grootste zonnestroomproject ter wereld op de daken van een skihal gerealiseerd zijn. Het totaal geïnstalleerd vermogen van beide vestigingen zal zo’n 3,2 Mwp bedragen. Hierdoor zijn de pistes van SnowWorld op zonnige dagen zelfvoorzienend.

Wim Moerman, CFO van SnowWorld: “Al vele jaren is SnowWorld aan het verduurzamen. De installatie van de zonnepanelen is een belangrijke stap in deze duurzaamheidsstrategie.” Indi Energie verzorgt het gehele projectmanagement en regelt de financiering van de zonnepanelen. KiesZon ontwierp het systeem, neemt de installatie van de zonnepanelen voor hun rekening en verzorgt het onderhoud.

Powerhouse, dochtermaatschappij van Essent en energieleverancier van SnowWorld, adviseerde SnowWorld in het traject om energieverbruik te verduurzamen en te besparen op energiekosten.

SnowWorld zal de komende vijftien jaar de opgewekte zonnestroom afnemen.

Bron: Powerhouse, 23aug2017

Wakker worden!

Je betaalt teveel voor gas en elektriciteit.

  • Laat de overstap door ons regelen en kies voor 'volledig ontzorgen' (op basis van 'no cure, no pay')
  • Altijd verzekerd van de laagste energie prijzen
  • Alle energieleveranciers in Nederland vergeleken
  • Voordeliger via ons dan rechtstreeks via de energieleverancier
  • Of stap nu zelf direct kosteloos over naar de meest voordelige energieleverancier

 

Volledig ontzorgen?

Bel 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

Doe 't zelf

Hulp nodig? Bel ons!

035 - 711 1371 

Ma t/m vr van 8.00 tot 20.00 uur