https://www.energywakeup.nl/schijf-van-vijf-isolatie/_405___30_NL_336_____
Volledig ontzorgen Onafhankelijk Wekelijks de beste energie aanbieding
 
20130423111651102013042311165112013051415074267

Schijf van vijf Isolatie

We lieten ons met de Schijf van Vijf Isolatie inspireren door de Schijf van Vijf die onlangs in een nieuwe jas is gepresenteerd is. Vers fruit, veel groente, veel bewegen: allemaal heel goed. Hiernaast staat de Schijf van Vijf voor gezonde voeding. Gevarieerd eten, niet teveel, minder verzadigde vetten. Het is duidelijk waar je je aan moet houden voor een gezond leven.

Schijf van Vijf Isolatie

Gezond met isolatie

Door je huis te isoleren, houd je de aarde gezond. Want door isolatie van de kruipruimte, de spouwmuur en het dak en met dubbel glas bespaar je niet alleen zelf energie. Ook draag je jouw steentje bij aan een duurzame toekomst.

De Houhetwarm Schijf van Vijf Isolatie telt 5 elementen

1 Spouwmuur isoleren
2 Kruipruimte isoleren
3 Dak isoleren
4 Groen dak
5 Dubbel glas

Spouwmuur isoleren

Last voor kou in huis? Spouwmuur isolatie zorgt ervoor dat de warmte uit je huis niet via de gevel naar buiten gaat. En het houdt de kou (en in de zomer de hitte!) buiten de deur. De winst van spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met een rente van 11 procent op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal).

Dak isoleren

Warmte gaat omhoog en via een niet geïsoleerd dak naar buiten. Zonde van de warmte én de kosten. De winst van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 8 procent op een spaarrekening. (bron: Milieu Centraal).

Vloer isoleren

De kruipruimte is altijd koud. Die kou voel je in de kamer. Met je voeten op de bank helpt, maar kruipruimte isolatie helpt nog veel beter. De winst van vloerisolatie is te vergelijken met een rente van 7 procent op een spaarrekening. (bron: Milieu Centraal).

Dubbel glas

Mensen met dubbel glas hoor je nooit meer klagen over natte ramen als ze `s ochtends beneden komen. Dubbel glas of HR glas bespaart enorm op je stookkosten. Enkel glas vervangen door HR++ glas geeft een winst die vergelijkbaar is met een rente van 5 procent op een spaarrekening. (bron: Milieu Centraal)

Groen dak

Heb je in de zomer een heel warm huis omdat de zon maar staat de branden op het (platte) dak? Leg een mooi groen dak aan met sedum plantjes! Met een groen dak houd je je huis lekker koel en werk je mee aan een groene stad. Jouw dak vangt fijn stof op!

Bron: Houhetwarm.nl, 19 april 2016

Wakker worden!

Je betaalt teveel voor je gas en elektriciteit.

  • Laat de overstap door ons regelen en kies voor 'volledig ontzorgen' (op basis van 'no cure, no pay')
  • Altijd verzekerd van de laagste energie prijzen
  • Alle energieleveranciers in Nederland vergeleken
  • Voordeliger via ons dan rechtstreeks via de energieleverancier
  • Of stap nu zelf direct kosteloos over naar de meest voordelige energieleverancier

 

Volledig ontzorgen?

Bel 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl

Doe 't zelf

Hulp nodig? Bel ons!

035 - 711 1371 

Ma t/m vr van 8.00 tot 20.00 uur