Alle Cleantech subsidies op een rij

Afgelopen week is een overzicht met alle subsidies en fondsen ten behoeve van de stimulering van Cleantech beschikbaar gemaakt. Dit is het gevolg van een afspraak uit het Energieakkoord.

Via de website energieakkoordser.nl is een microsoft Excel sheet te downloaden waarin alle nu bekende financiële stimuleringsmaatregelen zijn opgenomen. Het overzicht is de uitwerking van een afspraak uit het Energieakkoord om het aanbod aan beschikbare middelen beter inzichtelijk te maken.

Op drie verschillende tabbladen zijn respectievelijk de nationale, regionale en Europese regelingen op een rij gezet. De informatie is bij elkaar gebracht door de verschillende stakeholders van het Akkoord. Helaas heeft niemand de moeite genomen de data te verwerken in een webpagina wat de vindbaarheid via zoekmachines zou verhogen.

Schema
In het schema staan de regelingen weergegeven, meestal voorzien van een webadres, de schone energiebron waarop de subsidie betrekking heeft en het soort regeling het betreft (krediet, subsidie, participatie). Daarnaast staat het budget aangegeven en in sommige gevallen een enkel-regelige toelichting. Deadlines voor de aanvragen zijn niet in het overzicht opgenomen.

Bron: energieakkoordser.nl, via: duurzaambedrijfsleven.nl
Beeld: theenergycollective.com, 29 juli 2014

Doe 't zelf

Hulp nodig? Bel ons!

020 - 531 76 73

Ma t/m vr van 9.00 tot 18.00 uur

 

Volledig ontzorgen?

 

Bel 035-7111371 of mail info@energywakeup.nl
 

Energie bespaartip

Ontvang deze regelmatig!